Com controlar les plagues a les oficines?

Per què és important realitzar un control al teu lloc de treball?

Les oficines són llocs on es desenvolupen activitats professionals, i per rendir adequadament i treure tot el nostre potencial es necessita que el lloc es trobi en perfectes condicions, evitant tot allò que ens pugui distreure i generar problemes de salut per les persones que hi treballen.

A les oficines, l’aparició de plagues és menys comuna, ja que són llocs que mantenen un alt nivell de neteja com a norma general, ja que se sol contractar un equip de neteja que realitza un servei diari, i aquest, redueix bastant l’aparició de plagues.

Llocs on es poden formar plagues

No obstant, l’equipament de mobles, papers, llibres… són llocs on els rosegadors o els insectes poden fer instal·lar-se, i si a més a més, l’oficina té un menjador on els treballadors puguin deixar el seu menjar, el risc de patir una plaga és molt més gran.

Plagues més comunes

Les plagues més comunes a oficines solen ser de rosegadors, corcs i tèrmits o paneroles. Els rosegadors poder rosegar cables, equips informàtics, documents, mobles, entre altres. D’altra banda, els corcs i tèrmits s’alimenten de fusta i cel·lulosa, principalment. I per últim, les paneroles americanes es refugien a les oficines, i si l’oficina desprèn olor a menjar o es generen moltes escombraries pot suposar un problema encara més gran. El fet de tenir una plaga a l’oficina i no adonar-nos pot portar-nos a introduir aquests insectes a casa nostra.

Mesures preventives

Algunes mesures preventives, són no deixar menjar sobre la taula a mig acabar, fer servir mosquiteres a les finestres per prevenir l’entrada d’insectes, deixar el terra sense moqueta que puguin servir de refugi als insectes i mantenir sempre l’espai net.

CONSULTA ELS NOSTRES SERVEIS

Recorda que a les nostres xarxes socials també trobaràs informació interessant